Befektetési Arany

Diszkréten, személyre szabottan szeretne befektetési aranyhoz, ezüsthöz jutni a legjobb áron és legjobb feltételekkel? Akkor keressen minket bizalommal! Európa egyik piacvezető aranyértékesítő cégét képviseljük. Arteus Capital.



15/10 PROGRAM


Az Arteus Gold Life termékcsalád 15/10 Programjával tartalékot képezhetünk olyan jövőbeli pénzügyi kiadások finanszírozására - mint például az esküvő, a színvonalas egészségügyi ellátás - vagy bármilyen váratlan kiadás fedezése.

Ahogy a program neve is mutatja, ennek a megtakarítási programnak a célösszege 15.000 euró, időtartama 10 év. A fizetési gyakoriság szerinti minimum összeg 125 euró/hó.

Ön szabadon határozhatja meg a megtakarítási időszak befizetési gyakoriságát (havi, negyedéves, féléves, éves). A vállalt fizetési gyakoriság felett befizetett egy-egy nagyobb összeg a kitűzött célösszeg elérését felgyorsítja és a futamidőt lerövidíti.

Amennyiben Ön a meghatározott időtartam alatt eléri a célösszeget, jogosulttá válik az ún. megtakarítási bónuszra.

Speciális, a programhoz tartozó kedvezmény, hogy program teljes időszaka alatt 20%-os letétkezelési kedvezmény illeti meg Önt.

A megtakarítás lezárásakor Ön dönthet az arany további megőrzésről, értékesítéséről vagy a kiszállításáról.





Weblap látogatottság számláló:

Mai: 4
Tegnapi: 10
Heti: 26
Havi: 165
Össz.: 28 351

Látogatottság növelés
Oldal: 15/10 PROGRAM
Befektetési Arany - © 2008 - 2024 - befektetesiarany.hupont.hu

A HuPont.hu az ingyen weblap készítés központja, és talán a legjobb. Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »